Otteluraportti TP-47 vs RoPS 3-4 (1-2) P-17 SM-karsinnan paikallisderby Kemin Junkohallissa

09.02.2019
Otteluraportti TP-47 vs RoPS 3-4 (1-2) P-17 SM-karsinnan paikallisderby Kemin Junkohallissa.

Ottelu sai salama-alun kotijoukkueen prässätessä vastustajan alakerran syöttövirheeseen. Nico Alakunnas viimeisteli hallitusti 1-0 johdon. Pelin 13 minuutilla TP ei saanut purettua oikealta sivulta RoPS:in painetta, vaikka mahdollisuus siihen oli. Seurauksena vieraiden 1-1 tasoitus. 35 peliminuutilla vieraat pelasivat hienosti oikealta läpi ja siirtyivät 2-1 johtoon.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue tuli hyvin mukaan, mutta omissa soi 50 minuutin kohdalla, jälleen oikealta laidalta pelattu tilanne johti 3-1 johto-osumaan. TP kavensi 59 minuutilla prässäämällä vieraiden maalivahdin, joka joutui katselemaan kaukaa kun Niklas Kerkelä roikotti pallon 40 metristä maaliin! 59 minuutilla RoPS pelasl jälleen meidän oikean reunan kautta maalipaikan, mikä kyllä meni helpohkosti maaliin, tilanne 2-4. Ottelun loppua kohden kotijoukkue alkoi saamaan selkeästi otetta mikä johtikin kulmiin ja niistä yhdestä Ville Ojala viimeisteli 3-4 osuman. Selkeää tasoituspaikkaa kotijoukkue ei enää saanut aikaiseksi.

RoPS ansaitsi voittonsa tänään kentän ylivertaisimman pelaajan ansoista, joka oli heidän numero 11, vasen laituri Tuomas Leppäkangas. Hän oli osallisena vieraiden kaikkiin maaleihin ja oli koko ajan vaarallinen. TP olisi ansainnut pelistä jotain, mutta mitään ei saatu.

Valmentaja Kimmo Halmkronan kommentit: ”Tiukka pienten marginaalien peli mikä valitettavasti kääntyi RoPS:lle. Muutama helppo maali harmittaa. RoPS:n vasen reuna Tuomas Leppäkangas oli meille tänään liikaa. Hän oli osallisena jokaisessa maalissa. Muuten pysyimme hyvin mukana ja pystyimme haastamaan sarjan kärkipäähän povatun porukan. Odotin parempaa RoPS:a ja loppupeleissä hävisimme yhteen hyvään yksilöön. Kaksinkamppailu pelaamiseen hieman pettynyt, mutta yritetään parantaa ensi viikonlopun JJK kotimatsiin.”

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit