B-pojat – kaksi harjoittelumatsia Kempeleessä

08.12.2019
B-pojat aloittivat valmistautumisen tulevaan kauteen Kempeleessä kahdella harjoitusmatsilla, joissa vastassa oli Tervarit. Ottelut pelattiin uudessa valoisassa palloiluhallissa - Ojan Rauta Areena.

Valmentaja Zhukovin kommentteja peleistä:

TP-47llä oli kaksi joukkuetta mukana, melkein kaikki harjoitusringissä olevat pelaajat. Kokonaisuutena tapahtuma oli hyvä kuten myös molempien pelien osalta.

Ensimmäisessä pelissä näimme, etteivät pojat olleet pelanneet kahteen kuukauteen otteluita. Kuitenkin pojat pelasivat kuten olimme ennalta sopineet.  He pääsivät hyvin pelijuonesta kiinni. Ensimmäisellä puoliajalla tuli pari loukkaantumista, joiden vuoksi tehtiin sellaisia vaihtoja, joita ei oltu suunniteltu. Tämän jälkeen meillä oli pakka hieman sekaisin ja niinpä vastustaja teki kavennusmaalin. Maalit kylläkin johtuivat hieman enemmän omista virheistämme kuin vastustajan hyvyydestä. Toinen puoliaika alkoi ehkäpä liian hyvänolon tunteella, jolloin vastustaja pääsi hieman liian helposti peliin mukaan. Näin vastustaja kavensi. Loppupeli oli kuitenkin täysin meidän kontrollissamme. Peli päättyi TP-47 voittoon 3-2.

Toinen peli oli kokonaan meidän hallinnassamme, lukuun ottamatta pieniä jaksoja, jolloin vastustaja pääsi peliin mukaan. Pojilla oli hyvä asenne, virheitä tuli, mutta se sallittaneen ensimmäisissä peleissä. Peli päättyi TP-47 voittoon 6-3.

Tämä vierailu Kempeleessä oli hieno kruunaus kovan harjoittelukuukauden päätteeksi. Pojat ovat treenanneet ahkerasti ja ovat olleet mukana hyvällä asenteella koko kuukauden. Tästä on hyvä jatkaa.

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit