Otteluraportti P17 Ykkönen TP-47 - SJK-j/YJ 2-0 (0-0)

10.08.2020
Lähtökohta peliin oli sama mitä viikko sitten, hallita ja voittaa, mutta syystä tai toisesta meidän pelaaminen ei oli ollut samalla tasolla mitä edellisessä pelissä.

SJK yritti prässätä meitä ylhäältä ja horjuttaa pelinrakentelua. Vaikka sitä me odotimme, syöttöjen epävarmuus ja heikko liike oli silmään pistävää. Me emme olleet teräviä jalalla emmekä aivoissa ja pelaaminen oli nihkeää. Näin totesi myös kapteeni Juuso pelin jälkeen. Siitä huolimatta meillä oli pari hyvää tilannetta tehdä avausmaali ja saimme kaksi vaparia hyvistä paikoista. Mutta puoliaika 0-0.

Toisella puoliajalla oli tarkoitus nostaa peliin tempoa ja siirtää enemmän peliä vastustajan puoliskolle. Sitä varten lisäsimme kentälle vielä yhden hyökkäävän pelaajan (Jerry) Eemil K:n tilalle. Toisen puoliajan n. 20 min. pelasimme oikeaa jalkapalloa ja palkinnoksi saimme 2 maalia. Ensimmäisen teki Miika komealla vedolla ylänurkkaan, hyvän hyökkäyksen päätteeksi. Toisen maalin teki Juuso, lukemalla hyvin vastustajan maalivahdin syötön, riistäen pallon ja laittamalla sen tyhjiin. Sen jälkeen Eliaksella ja Lukalla oli hyviä tilanteita tehdä lisämaaleja, mutta viimeistely ontui.


Voitto totta kai lämmitää mieltä ja se täytyi eilen ottaa. Hyvän joukkueen merkki on se, että joskus voittaa heikkollakin pelillä. Mutta pelin tasoa on nostettava ja uskoisin, että pojat sen tietävät.

Valmentaja Alexei Zhukov

 

Kuva Maarit Kainulainen

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit