Otteluraportti P17 Ykkönen TP-47 - Tervarit-j/2 5-1 (3-1)

02.08.2020
Pojat lähtivät peliin selkeällä tavoitteella hallita peliä ja ottaa kolme pistettä. Ja näin oli läpi ottelun.

Vastustaja tiesi hyvin meidän pelitavan (koska olemme pelanneet paljon treenimatseja harjoituskaudella) ja antoi meidän hallita ja iski vastahyökkäyksin.
Noin 9 minuutin jälkeen tuli avausmaali, kun Miika pääsi vasemmalta boxin sisään ja yllättää maalivahdin laukauksella melkein nollakulmasta.
18 minuutilla toisen maalin teki Eemil S hyvällä yksilösuorituksella. Hän ohitti rohkeasti 3 vastustajaa, pääsi rangaistusalueelle ja laukoi pallon verkkoon.
Tämän jälkeen vastustajalla oli erittäin vaarallinen vastahyökkäys, mutta onneksemme siitä ei tullut maalia. Vastustajan maalivahti antoi pitkän avauksen ja meidän puolustuslinja arvioi tilanteen hieman väärin. Pallo tuli linjan taakse ja vastustajan nopea hyökkääjä pääsi ensimmäisenä palloon ja meidän boxiin. Eetu pystyi estämään maalinteon, mutta vastustaja kaatui ja pallo pilkulle, 2-1. Pojat jatkoivat omaa linjaa ja 25 minuutilla Jussi laukoi noin 20 metristä vasemmalla jalalla ylänurkkaan, 3-1. Tämä oli tärkeä maali. Tauolle mentiin lukemin 3-1.

Tauolla tehtiin yksi vaihto; Aten tilalle vaihdettiin Lauri ja samalla Eetu siirtyi toisen puolen toppariksi. Tällä tavoiteltiin pitämään vastustajan nopea kärki kurissa. Tämä onnistui, vaikka Laurille tuli vahingossa keltainen kortti. Neljännen maalin teki kapteeni Juuso pääpuskuna Miikan antamasta kulmapotkusta. Lukalla oli loistava tilanne, kun hänelle syötettiin vapauttava syöttö, mutta kova veto meni hieman yli maalin. Sitten tehtiin kaksi vaihtoa, Danila ja Jerry pääsivät peliin sisään ja pelasivat hyvin. Viimeinen maali tuli, kun Danila kuljetti keskelle, syötti Eemile S:lle, joka antoi loistavan syötön boxin sisään nousevalle Jussille. Yksi kosketus ja pallo maalissa!
Pojat olivat aktiivisia pelin loppuun asti, mutta lisää maaleja ei tullut. Koko joukkue pelasi mielestäni hyvin, ja muutamia löysiä ja huolimattomia syöttöjä lukuunottamatta peli oli meillä hyvin hallussa. Hyvä pojat!

Valmentaja Alexei Zhukov

 

Valokuvat Maarit Kainulainen

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit