Otteluraportti P17 Ykkönen TP-47 – VIFK 3-2 (1-1)

16.09.2020
Viime lauantaina12.9 B-pojat pelasivat Puuluodossa Vaasan IFK:ta vastaan. Vastustaja oli fyysinen joukkue ja 2 pistettä sarjataulukossa meitä edellä.

Ottelu alkoi TPn poikien hallinnassa, mutta ilman vaarallisia tilanteita. Mitä pidemmälle peli eteni, sitä enemmän vastustaja tuli esille. Kaksi kertaa Nicholas pelasti kotijoukkueen, mutta kolmannella kerralla oma verkko soi. Vieras meni johtoon 0-1. Onneksi maali herätti pojat ja he alkoivat myös vastata vastustajan fyysiseen pelityylin. Ensimmäisen puoliajan lopussa Eemil S pääsi nopealla pallon kuljetuksella karkuun ja teki tyylikkäästi maalin. Tilanne tasoittui 1-1.

Toisen puoliajan TPn pojat tulivat paremmalla asenteella, uskalsivat laittaa kaksinkamppailussa kroppaa peliin ja myös syötön tarkkuus parani. Se näkyi heti myös tulostaulussa. Pojat vapauttivat Lukan läpiajoon ja meidän kärki ei erehtynyt. Tärkeä maali, tilanne 2-1. Ottelun kolmas maali tuli hyvän hyökkäykseen päätteeksi. Elias viimeisteli takatolpalla, mutta puolustaja oli edessä. Kotijoukkueen Jussi oli reboundissa hereillä ja laittoi pallon kylmästi verkkoon. Tilanne 3-1.  Lopussa meillä oli vielä mainio tilanne tehdä neljäs maali, mutta Lukan veto osui puolustajaan.  5 minuuttia ennen loppua, vastustaja kavensi tilanteeksi 3-2.

Ekajakson heikosta alusta huolimatta olen tyytyväinen poikien pelin ilmeeseen. Myös vaihtopelaajat Jerry, Eemil K ja Phuriphat tulivat hyvin peliin sisään ja auttoivat joukkuetta. Hyvä ja tärkeä voitto!

Valmentaja Alexey Zhukov

Takaisin uutisiin

Seuran yhteistyökumppanit