OTTELUENNAKKO TP-47-OPS
Julkaistu: 18.06.2024 20.21

OTTELUENNAKKO TP-47-OPS

OTTELUENNAKKO TP-47-OPS



Keskiviikkona Meri-Lapin juhannusviikon spektaakkeli tarjoillaan Puuluodossa kun legendaarisen Miika Juntusen Oulun Palloseura pyörähtää kylään. Peli vihelletään käyntiin klo 19:00. Sarja-avauksessa Oulussa joukkueet tasasivat pisteet 1-1 tuloksella tiukkojen vaiheiden jälkeen. TP-47 majailee sarjassa viidentenä, OPS yhdeksäntenä yhden pelin vähemmän pelanneena. Molemmille tärkeä matsi taistelussa yläloppusarjan paikasta johon pääsee kuusi parasta.



OPS matkaa otteluun karvas tappio allaan JBK:sta. Niukka 0-1 kotitappio tuli yliajan osumalla. OPS on sarjan fyysisimpiä joukkueita. Pelitavaltaan todella suoraviivainen missä pallo toimitetaan todella nopeasti ylös. Joukkueen ehdottomia syömähampaita ovat keskikentällä viihtyvät Felix Orishani ja Oluwafemi Ajayi, sekä jo kahdeksan maalia tehnyt hyökkääjä Jyri Vääräniemi. Myös Chukwun veljekset Callistus ja Daniel, sekä Simon Attah ovat hyviä pelaajia tälle tasolle. Joukkueen tämän hetken sijoitus on alakanttiin materiaalin nähden ja jää nähtäväksi millaisen käärmekeiton joukkueen valmennus keittää Puuluotoon.



TP-47:n viime ottelu lauantaina päättyi Kokkolassa niukkaan 2-1 tappioon GBK:ta vastaan. Peliesityksen perusteella vähintään piste olisi ollut otettavissa, mutta maalit ratkaisee. Joukkue pääse siis yrittämään kasvojen pesua ja täyttä pistepottia nopeasti. Ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa TP-47 oli pelillisesti niskan päällä ja sen uskotaan myös jatkuvan huomenna Puuluodossa. Hyökkäyspeliin vähän enemmön tehokkuutta ja pienet puolustusvirheet pois niin täysi pistepotti on otettavissa. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja pelikieltoja ei ole rasitteena. Ainoastaan koko kauden missaava polvivaivainen Luka Liimatta on pois. TP-47:n ja OPS:n viime kausien keskinäiset ottelut ovat olleet todella intensiivisiä ja tiukkoja, mistä tunnetta ei ole puuttunut. Vahva suositus tulla katsomaan juhannusetkoille miten paikalliset pärjää!



Valmentaja Keijo Huusko:



”OPS vastassa ja tulee varmasti hikinen iltapuhde jos lähdemme painimaan kentälle. OPS on todella vahva kaksinkamppailu joukkue, joka pelaa todella suoraviivaista futista. Sarjan avauksessa kohtasimme ja siitä oli tasapeli tuomisena, mut nyt vain kolme pistettä kelpaa. Pelaajatilanne on hyvä tällä hetkellä ja kaikki pelaajat ovat käytettävissä Lukaa lukuunottamatta”



Veikkaus on asetellut kertoimiksi 1.,43-5,10-5,10 eli TP-47 lähtee suosikkina matsiin.



⚔️TP-47-OPS
📍Puuluoto
📅Keskiviikko
🕖19:00
🎫Lippu 10€, alle 15-v ilmaiseksi



👉TÄMÄ NÄYTELMÄ ON NÄHTÄVÄ
LUVATTU 17c ja ☀️



TERVETULOA!

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com