OTTELURAPORTTI TP-47-OPS 5-0 (3-0)
Julkaistu: 20.06.2024 18.49

TP-47 tarjosi varsin yksipuolisen näytöksen juhannusetkoilla murskaamalla OPS:n 5-0 Puuluodossa.

Isännät ottivat otteen heti alusta asti prässäämällä voimakkaasti vieraiden pelinrakentelulta ajan ja tilan pois. Pallolliseti TP-47 oli myös monta askelta edellä OPS:ia ja sai rakenneltua jatkuvasti hyvillä syöttökombinaatioilla uhkaa vieraiden maalille. Ottelun avausmaali syntyi Ville Moilasen tulisella laukauksella etuyläkulmaan ottelun 17 minuutilla. Oivan syötön maaliin tarjoili Jesse Isokangas. 34 minuutin kohdalla TP-47:n prässi tuotti tulosta ja Niklas Kerkelä vapautti Aleksi Gullstenin maalintekoon. 43 minuutin kohdalla ”Allu” Gullsten teki päivän toisensa Topias Wienan tarjoillessa loistavan nousun päätteksi pallon maalille, minkä ”Allu” laittoi hienosti takavasaralla sisään. Tauolle mentiin 3-0 tilanteessa.

Toiselle jaksolle OPS nosti prässiä, mutta sen TP-47 selvitti kohtuu helposti. 58 minuutin kohdalla TP-47 lisäsi johtoaan Eemil Saloniemen laukoessa 16 rajalta hienosti alanurkkaan Niklas Kerkelän syötöstä. 78 minuutin kohdalla Niklas Kerkelä ja Lauri Koivumies pelasivat keskialueella näyttävän kombinaation minkä päätteeksi ”Löte” Koivumies paukautti hienon maalin 16 takaa. Ottelun loppuun isännät saivat vielä luotua muutaman paikan, mutta maaleja ei enään nähty. TP-47 oli pelissä selkeästi parempi ja ottelun lopputulos oli näin täysin ansaittu. Nyt joukkue viettää ansaitun juhannusvapaan ja palaa ”sorvin” ääreen harjoitusten merkeissä ensi maanantaina. Seuraava peli on jälleen kotona, kun Puuluotoon saapuu sunnuntaina 30.6 klo 18:00 alkavaan matsiin sarjakakkonen SJK-akatemia, jolle TP-47 hävisi Seinäjoella 2-0.

Videolla OPS:n Matias Juntusen, TP-47:n Aleksi Gullstenin sekä molempien joukkueiden valmentajien kommentit.