​OTTELUENNAKKO KRAFT-TP- 47
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 02.06.2024 10.57

​OTTELUENNAKKO KRAFT-TP- 47


TP-47 matkustaa tänään Närpiöön Kraftin vieraaksi. TP-47 pelaa jo kolmannen pelin kahdeksaan päivään. Joukkueiden sarjasijoitukset ovat tällä hetkellä viides ja kuudes molempien kerättyä kahdeksan pistettä. Viikolla TP-47 voitti OTP:n 1-0 Puuluodossa. Kotijoukkue Krafti pelasi viime matsin kotonaan tasan 1-1 JPS:n kanssa. Viime kaudella keskinäiset ottelut päättyivät joukkueiden välillä tasapeleihin.

Kotijoukkue Närpes Kraft on hieman uudistunut viime kaudesta. Muutamien kokeneempien lähtijöiden tilalle on tullut nuorempaa kaartia, sekä TP-47:kin menneinä vuosina kauden pelannut Ukrainainalainen Oleksandr Muzyka. Joukkue on saanut pidettyä kuitenkin riveissään Bosnian avut Nedim Ibricin ja maalitykki Samir Isanovicin. Joukkuetta valmentaa ensimmäistä vuotta Vanja Pobor. Kraft on tunnettu aikaisemmilta vuosilta erittäin puolustavasta, vastaiskuihin perustuvasta ja fyysisestä pelistään. Nähtäväksi jää mikä on uuden valmentajan lähestymistapa peliin.

TP-47 lähtee otteluun voitto alla. OTP matsista korttien takia huilanneet Lauri Koivumies ja Aleksi Gullsten tekevät paluun pelaavaan kokoonpanoon. Myös Elias Lantto saadaan mukaan armeijan touhuista. Tästä pelistä puuttuu viime pelissä kentältä poiston takia Henri Korkeamäki. Joukkueessa on myös muutamia pikku kolhuja ja flunssaa, mutta iskukykyinen joukkue saadaan kuitenkin jalkeille. Omat haasteensa otteluun voi tuoda povattu vesisade, mikä tietysti tekee luonnonnurmi kentästä erittäin liukkaan.

Valmentaja Keijo Huusko:

”Tärkeä peli ja voitto on vain tavoitteena. Närpiö on aina vaikea paikka ollut ja pisteitä ei ole näiltä reissuilta hirveänä tippunut. Saadaan tehdä kova päivätyö pitkine matkoineen, jotta pisteet lähtee mukaan Tornioon. Pelaajatilanne on parempi, kun saadaan pelikiellosta Allu ja Löte, sekä Elias armeijasta.”

Veikkaus on asetellut kertoimiksi 2.56-4.10-2.20 eli TP-47 lähtee näiden valossa niukkana suosikkina matsiin.

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com