​OTTELUENNAKKO TP-47-JPS
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 07.06.2024 12.09

​OTTELUENNAKKO TP-47-JPS

OTTELUENNAKKO TP-47-JPS

Puuluotoon saapuu lauantaina kello 17 alkavaan matsiin Jyväskylän Seudun Palloseura. JPS on sarjanousija, joka on aloittanut sarjan varsin hyvin. Joukkue majailee sarjassa kahdeksantena keräten saman verran pisteitä. TP-47:n sarjasijoitus tasaisessa sarjassa on viides, yhdeksällä kerätyllä pisteellä. Sarjasijoitusten perusteella siis todella tasaiset lähtökohdat peliin.

Vierailija JPS murjoi viime pelissään kotonaan OPS:n lukemin 6-2, joten heidän itseluottamus on varmasti tapissa. Joukkueen valmennuksesta vastaa ensimmäistä kauttaan Atte Luukinen, joka on tullut perämiseen JJK:n junioripuolelta. JPS on täysin uusi tuttavuus TP-47:lle, joten nähtäväksi jää millaista futista Luukinen peluuttaa. Pelaajista kovimman CV:n omaa Rovaniemeltä lähtöisin oleva Veka Pyyny, jolta löytyy kohtuu tuoretta kokemusta RoPS:n riveistä Veikkausliigasta ja Ykkösestä kausilta 2020 ja 2021. Joukkue koostuu pääosin Jyväskylän alueen pelaajista ja sinne opiskelujen perässä muuttaneista.

TP-47 lähtee otteluun 2-2 tasapeli alla Närpiöstä. Peli, josta oli otettavissa voitto varsin vahvan toisen jakson ansiosta, vaikka Kraft johtikin ottelua jo 2-0. Joukkueen pelaajatilanne on myös helpottamaan päin. Henri Korkeamäki palaa kokoonpanoon kärsittyään pelikiellon. Myös Joona Lohela, Eemil Saloniemi ja Eino Harju ovat käytettävissä sitten viime ottelun. Muutamia pikku kolhuja on tietysti aina ja ne selviävät viimeistely treeneissä ottelun aattona. Edelleen joukkueen ongelmana on saada ehjä 90 minuuttinen ja hölmöt virheet, mitkä ovat kostautuneet helppoina maaleina omaan päähän. Nämä asiat kun saadaan kuntoon niin täydet kolme pistettä ovat taatusti saatavilla.

Valmentaja Keijo Huusko:

”Lauantaina kohdataan sarjanousija JPS. Päästään otteluun hyvällä ryhmällä ja viime viikon poissaoloja ei tällä kertaa ole. Vastustaja otti viime pelissä hienon murskavoiton, niin ei ainakaan kannata kenenkään takki auki lähteä matsiin. Toivottavasti saadaan vihdoinkin ehjä 90 minuuttinen, niin pisteet jää varmasti Tornioon.”

Veikkaus on asetellut kertoimiksi 1.55-4.80-4.20 eli TP-47 lähtee suosikkina matsiin.

⚔️TP-47-JPS

📍Puuluoto

📅Lauantai

🕖17:00

🎫Lippu 10€, alle 15-v ilmaiseksi

Otteluisäntänä: Maansiirto Mykkälä

LUVATTU 19c ja ☀️

TERVETULOA!

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com